Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Скріншот із відео

Мер Києва Віталій Кличко оприлюднив відеопрезентацію проекту пішохідно-велосипедного моста, що з’єднає Володимирську гірку з Аркою дружби народів.

Міст буде завдовжки 210 метрів, завширшки – від шести метрів у регулярних зонах до 14 метрів у зонах оглядових майданчиків. Мостовий перехід зроблять із бетону та скла. Його планують відкрити наприкінці весни 2019 року.

Проект мосту над Володимирським узвозом розробили «Проектні системи ЛТД» під керівництвом Андрія Миргородського. Тендер на будівництво оголосили наприкінці вересня. Проект оцінили в 260,5 млн грн.

Скріншот із відео

Міст має бути частиною великого туристичного маршруту, який розпочинатиметься від Пейзажної алеї і завершуватиметься біля Києво-Печерської Лаври. У цей маршрут входять відремонтовані нещодавно сходи на Пейзажній алеї.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button