Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23446 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

КП «Київпастранс» повідомив, що о 8:15 пасажири заблокували рух міської електрички. Розблокувати її вдалося лише о 9:05.

Пасажири, які заблокували рух, були передусім обурені постійним запізненням електрички.

В Київпастрансі пояснили, що пріоритетність у роботі колії надається ПАТ «Укрзалізниця».

«Тому деякі потяги міської електрички запізнюються не з причини, що машиніст невчасно виїхав, а з причини того, що стрілки, які переключаються на колії, вони переключаються з пріоритетністю для швидкісних поїздів. Усі ці потяги курсують однією колією. На жаль, наші пасажири не розуміють цього», –  пояснила заступниця начальника служби зв’язків з громадськістю Людмила Сергієнко для «Української правди».

Проте пасажири також скаржаться на недостатню кількість вагонів.

«Зрозумійте, нас задовбало. Жителі Троєщини заблокували залізничні колії з вимогою додати вагони до ранкового потяга міської електрички», – написала Марія Витязь на своїй сторінці у Facebook.

В Київпастрансі визнали, що вранці 22 жовтня у рухомому складі дійсно не вистачало одного вагону — але суто з технічних причин.

Нагадаємо,  у білих вагонах «Укрзалізниці» пасажири зможуть самі регулювати температуру.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button