Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Центр моніторингу влади / Facebook

У Києві поруч зі станцією метро «Лісова» невідомі знищили майже гектар сосен, заявляє еколог Ігор Кирикевич в ефірі Громадського радіо.

За його словами, близько 400 сосен, розташованих у кварталі між вулицею Кіото, Броварським проспектом та гіпермаркетом «Леруа Мерлен», всохли одночасно, за одну ніч. Пошкоджені дерева виявили співробітники лісової охорони Дарницького лісопаркового господарства.

«У деревах просвердлені отвори, ймовірно дреллю чи шуроповертом. Зі слів лісівників, туди заливали отруйні речовини, арборициди, які вбивають дерева. Це щось подібне до гербіцидів, якими труять бур’яни. Дірки запечатували замазкою, пластиліном, щоб рідина не випаровувалася», – розповів Кирикевич.

У Центрі моніторингу влади повідомляють, що ділянка лісу стала рудого кольору в червні, а зараз усі дерева загинули одночасно.

Фото: facebook.com/ukrpatentkiev

https://www.facebook.com/novikovoleksiy/videos/1045986225573755/

Поліція внесла цей інцидент до ЄРДР.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button