Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: podrobnosti.ua

Постійна комісія Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування ухвалила рішення, що дозволить Укравтодору продовжити реалізацію будівництва двох дворівневих розв’язок на дорозі М-06.

23 жовтня, депутатами Київради схвалено рішення про відведення землі для будівництва двох дворівневих розв’язок – на дорозі М-06 до масиву Чайки та поблизу село Білогородка, що є одними з найбільших місць концентрації ДТП в Києві та Київській області. Також проект рішення має ще затвердити дві постійні комісії Київради – з питань екологічної політики та з питань транспорту, зв’язку та реклами, пише на своїй сторінці у Facebook в.о. керівника «Укравтодор» Славомір Новак. 

Нагадаємо, що Проект підвищення безпеки на підходах до м. Київ реалізовується Державним агентством автомобільних доріг України спільно із Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Європейським інвестиційним банком (ЄІБ). «Укравтодор» вже провів міжнародний тендер для визначення підрядної організації. Проте з 2016 року в Київраді не підтримували проект рішення щодо передачі землі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button