Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/AngelaMerkel

У четвер, першого листопада, у Києві обмежуватимуть рух низкою вулиць через візит канцлерки Німеччини Ангели Меркель, повідомляє прес-служба КМДА.

Точного розкладу перекриттів немає. Повідомляється, що рух обмежуватимуть орієнтовно з 11:00 до 20:00 на таких вулицях: проспект Миколи Бажана, Набережне шосе, Паркова дорога, Володимирський узвіз, Європейська площа, вулиця Михайла Грушевського, Шовковична, Інститутська, Хрещатик, Михайлівська, Володимирська та Велика Житомирська.

Ангела Меркель приїздить до Києва на один день. Вона обговорить з президентом Петром Порошенком конфлікт на Донбасі, а з прем’єром Володимиром Гройсманом говоритиме на торговельно-економічні теми. Потім канцлерка відвідає пам’ятник Героям Небесної Сотні.

Також Меркель виступить перед студентами Національного університету ім. Тараса Шевченка.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button