Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Для благодійної організації «Over And Above Africa» зняли фільм про те, як дрон може допомогти у боротьбі з бракон’єрством. Фільм «Опікун» триває 90 хвилин і складається із серії кадрів про життя диких тварин у природних умовах.

A guardian from Andy Fackrell on Vimeo.

«Кожен день – це технічна війна між високоозброєними, організованими, кваліфікованими браконьєрами та погано обладнаними рейнджерами, які захищають тварин. Послаблення рівня охорони може означати втрату цілих стад», – говорить засновник організації Керрі Давид.

Фото: designboom.com

Згідно зі звітом Вснсвітнього фонду дикої природи (WWF) у період з 1970 по 2014 рік популяція диких тварин на Землі скоротилася на 60%. Серед них – ссавці, птахи, риби та плазуни. Також у звіті зазначено, що кожен рік на 9% скорочується кількість слонів: лише за останні два місяці в Ботсвані забили 90 тварин. Слідкування за тваринами за допомогою дронів збільшить їхні можливості виживати до 80%.

Фільм розробила незалежна креативна агенція «Wieden+Kennedy».

Нагадаємо, що на гастролях загинула слониха Майя, яка виступала в Національному цирку України.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button