Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: прес-служба Closer

З 16 по 18 листопада в арт-центрі Closer втретє відбудеться фестиваль джазової та імпровізаційної музики Am I Jazz? Festival 2018.

Серед музикантів, які виступатимуть на фестивалі, – британський проект Alfa Mist, який поєднує меланхолійний джаз із альтернативним хіп-хопом; тріо американського авангардного композитора Метью Шиппа; оркестр під керівництвом Стівена Фейфке і Денніса Аду; дует Дейва Лібмана и Марка Копланда; дніпровский проект DZ’OB, а також лайв-сет учасника The Orb Томаса Фельмана.

З повним лайнапом можна ознайомитися на сторінці події у Facebook.

15 листопада, напередодні концертної програми, у кінотеатрі «Київ» відбудеться показ документального фільму «Blue Note Records: Beyond The Notes» про заснований у 1939 році лейбл Blue Note. Квитки коштують 150 грн, їх можна придбати у касах кінотеатру або на сайті.


Місце: Closer

Адреса: Київ, вулиця Нижньоюрківська, 31

Дата: 16 –18 листопада

Вартість: 560 грн (один день), 1350 грн (абонемент на три дні)


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button