Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Тернополі люди оточили міськраду через підвищення тарифів на послуги громадського транспорту. Четвертого листопада люди почали мітингувати на центральній площі обласного центру, а вже п’ятого листопада прийшли під міську раду. Містяни вимагають зменшити вартість проїзду в маршрутках і тролейбусах, яка після подорожчання стала сягати восьми-дев’яти гривень.

Ще однією вимогою протестувальників є оприлюднення розрахунків, які стали основою для ухвалення нових тарифів. Також тернополяни вимагають звільнити начальника управління транспорту виконкому міськради Ігоря Мединського, пише ZIK.

Сергій Надал п’ятого листопада, вже заявив, що міська рада скасує тарифи.

У Тернополі запровадили нову вартість проїзду в громадському транспорті з першого листопада. У місті діє трирівневий тариф. Вартість проїзду у разі оплати готівкою коштує дев’ять гривень у маршрутках і вісім гривень у тролейбусах. Також у місті створили «Картку тернополянина», користуючись якою, за проїзд в тролейбусі треба сплатити п’ять гривень в тролейбусі та шість в маршрутці.  Міська влада в Тернополі пояснює, що вони працюють над створенням Єдиної муніципальної транспортної компанії.

Читайте також: Чому не в Києві? Як у Тернополі та Львові хочуть відмовитись від маршруток. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button