Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 31 днів. За цей час ми опублікували 26942 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В ресторані KIN KAO гості можуть самостійно приготувати собі їжу. В закладі облаштували чотири корейські грилі, які вмонтовані прямо столи для відвідувачів. Над поверхньою стола також є витяжка. Ідею в заклад приніс шеф-кухар Юрій Сім.

Приготувати гості можуть на вибір три сети: стейк-рибай та свина грудка (350 гривень), лосось і креветки (490 гривень), індиче та куряче філе (280 гривень). Також до кожного сету традиційно подають паровий рис Жасмін, кимчі-омлет, листки салату, овочі, кінзу і три соуси: соєвий, солодко-гострий і овочевий.

Гостям подають все готове для приготування на поверхні, їм залишається лише підсмажити м’ясо або рибу та овочі на грилі. В закладі зазначають, що якщо у гостей є питання або страх – офіціант або шеф може допомогти.

«Взагалі ступінь прожарювання вибирає сам гість. Це може бути medium rare за кілька хвилин. Або, якщо люблять, коли добре до скоринки засмажено – тримають довше. Все просто», – говорять в закладі.

Ресторан знаходиться на за адресою вул. Андріївська, 9.

Нагадаємо, що на Пушкінській відкрили заклад «Чачаварня», де роблять чачу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button