Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 123 днів. За цей час ми опублікували 24988 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В ресторані KIN KAO гості можуть самостійно приготувати собі їжу. В закладі облаштували чотири корейські грилі, які вмонтовані прямо столи для відвідувачів. Над поверхньою стола також є витяжка. Ідею в заклад приніс шеф-кухар Юрій Сім.

Приготувати гості можуть на вибір три сети: стейк-рибай та свина грудка (350 гривень), лосось і креветки (490 гривень), індиче та куряче філе (280 гривень). Також до кожного сету традиційно подають паровий рис Жасмін, кимчі-омлет, листки салату, овочі, кінзу і три соуси: соєвий, солодко-гострий і овочевий.

Гостям подають все готове для приготування на поверхні, їм залишається лише підсмажити м’ясо або рибу та овочі на грилі. В закладі зазначають, що якщо у гостей є питання або страх – офіціант або шеф може допомогти.

«Взагалі ступінь прожарювання вибирає сам гість. Це може бути medium rare за кілька хвилин. Або, якщо люблять, коли добре до скоринки засмажено – тримають довше. Все просто», – говорять в закладі.

Ресторан знаходиться на за адресою вул. Андріївська, 9.

Нагадаємо, що на Пушкінській відкрили заклад «Чачаварня», де роблять чачу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button