Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/oleksii.kushka

Лідер громадської організації «Авто Євро Сила» Олег Ярошевич на знак протесту спалив автівку Land Rover.

Так він висловив протест щодо прийняття Верховною Радою закону про розмитнення машин на європейських номерах без правок активістів.

«Для більшості людей, які купили право користування авто на європейській реєстрації за 1500 євро, дешевше спалити своє авто, ніж його купити і розмитнити за прийнятими сьогодні законами! Як лідер громади, який відповідально ставиться до всіх своїх заяв, в знак протесту спалюю своє авто!» – сказано в описі до відео.

Акцизний податок для авто за рішенням Верховної ради буде меншим за той, що діє сьогодні. Водночас, акциз на старі авто буде вищий через віковий коефіцієнт. Головною вимогою представників «Авто Євро Сила» було саме скасування вказаного коефіцієнту.

Сама формула розрахунку суми акцизного податку, у порівнянні з попередньою версією законопроекту, не змінилась, і виглядає так: Базова ставка Х Коефіцієнт двигуна Х Коефіцієнт віку = Сума акцизного податку, пише «Економічна правда».

«Пане Олег, це мужній крок з Вашого боку. З мене річний абонемент у Nextbike! Обіцяю кожному, хто також позбудеться автозалежності, по абонементу!»,  –  заявив керівник компанії Nextbike Олексій Кушка, яка оперує муніципальним велопрокатом в Києві.

Читайте також: сім фактів про автомобілі на «єврономерах».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button