Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

17-18 листопада у Вінниці відбудеться фестиваль сучасного мистецтва AIR ГОГОЛЬFEST.

Фестиваль пройде на території заводу «Кристал» і триватиме два дні та одну ніч, а також матиме дитячу і нічну програми.

У суботу, в перший день фестивалю вситупатимуть австрійський проект Bauhaus Tanzt, який поєднує музику, танець та візуальне мистецтво; театральна колаборації України, Німеччини та Великої Британії TRANZYT; музичне тріо з Тернополя Tik Tu; етно-електронний гурт OY Sound System та засноване Владом Троїцьким лялькове соціальне кабаре TseSho aka Teatr-Pralnia.

У ніч проти 18 листопада відбудеться андеграундна музично-художня вечірка GOGOLNIGHT. На двох сценах лунатиме інструментальна та електронна музика, джем-сесії, відбуватимуться перформанси та інсталяції.

У неділю відбудеться драма абсурду від Влада Троїцького «Парадокси Злочину», гратимуть гурти Latexfauna, Sinoptik і Dakh Daughters.

В рамках фестивалю Вінницею курсуватиме безкоштовний тематичний трамвай з велетенським носом, який нюхатиме дорогу, повідомляє власник місцевої кав’ярні Олександр Муравський, який бере участь у фестивалі.

Вартість абонементу, котрий дає право входу на всі три пункти фестивалю (перший день, ніч, другий день) – 100 гривень, на кожний окремий пункт – 50 гривень. Фестиваль відбувається за підтримки Український культурний фонд та Вінницької міської ради.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button