Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Проспект Валерія Лобановського

Київ з ранку й досі стоїть у сильних заторах через снігопад та численні аварії. Незважаючи на попередження, велика кількість водіїв виїхала в місто на літніх покришках. Через це деякі авто не змогли подолати підйоми на вулицях із нахилом. Водії втрачають керування на слизьких дорогах.

Харківське шосе, 19. Фото: Київ Оперативний

dtp.kiev.ua повідомляє про понад 220 аварій по всьому місту, зокрема п’ять з постраждалими. Патрульна поліція України повідомляє про 294 звернення про ДТП у Києві станом на 13:00.

Заступник Голови Національної поліції Олександр Фацевич виклав фото аварії на Гостомельському шосе на в’їзді до Києва. Внаслідок зіткнення трьох легкових автівок, дві з яких були на літній резині, постраждали чотири людини. В одного з потерпілих – травматична ампутація ноги.

ДТП на Гостомельському шосе. Фото: Олександр Фацевич

«Ще напередодні очікуваного снігопаду комунальна корпорація “Київавтодор” нагадувала власникам транспортних засобів про необхідність обов’язкової заміни літної гуми на зимову. Проте прописні істини сьогодні з боку численних водіїв виглядали зовсім інакше, і водії як легкових машин, так і великовантажних транспортних засобів продовжували їздити на “лисій” гумі, провокуючи численні аварії», – пише прес-служба «Київавтодору».

Лиса гума на фурі, що потрапила в ДТП. Фото: прес-служба «Київавтодору»

«Укравтодор» відкрив гарячу лінію для водіїв, які потрапили в ДТП: 044-287-11-40.

Таксі підняли коефіцієнт тарифу на проїзд щонайменше до 1,5. Громадський транспорт ходить поза графіком, багато хто з пасажирів змушений йти пішки до роботи або додому.

ТСН опублікував репортаж про аншлаги на шиномонтажах Києва. Багато водіїв дочекалося снігопаду, щоб поміняти покришки.

Аварія на Татарці

Тим часом, на вулиці Луговій на Оболоні помітили комунальників, які вкладали асфальт, незважаючи на заметіль.

Дивіться також: На Печерську автокран зім’яв 18 автомобілів

Затор на Індустріальному мосту. Фото: Oksana Kvitka

ДТП на вулиці Глибочицькій паралізувало рух трамваїв

Повінь у ЖК «Комфорттаун»

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button