Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото супу з черв’яками опублікувала Тетяна Кузнецова‎

У КМДА заперечують інформацію про те, що в їдальні школи 271 учнів годують супом із черв’яками. Фото супу опублікувала 15 листопада користувачка Facebook Тетяна Кузнецова‎ у спільноті «Виноградар».

Прес-служба КМДА повідомляє, що в той же день до цієї школи завітали з перевіркою інспектори Держспоживслужби.

«На фото відображений овочевий суп в білій тарілці з додаванням петрушки, а на харчоблоці школи №271 в цей день – 15 листопада, був суп пшеничний без додавання петрушки. Тарілки на фото не наші, оскільки в їдальні всі тарілки з малюнком. Петрушка ж на харчоблок школи №271 не постачалась з початку навчального 2018 року. Тобто суп на фото приготовлений не в цій шкільній їдальні», – підсумували в районному управлінні освіти.

Водночас Держспоживслужба відібрала зразки для лабораторного дослідження – результати будуть готові протягом місяця.

Протягом року за постачання неякісних та небезпечних продуктів у шкільні їдальні Києва Держпродспоживслужба зупинила роботу 13 компаній.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button