Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23616 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У київських магазинах стартували продажі нової колекції веганського взуття Native Shoes.

В колекцію осінь/зима 2018 увійшли вже знайомі моделі та нові, які раніше не були представлені в Україні. Найпопулярніші ботинки Fitzsimmons отримали покращену систему шнурівки та нову підошву з більш глибоким протектором.

Цю деталь фахівці Native Shoes покращили після рекомендації клієнтів. Інші моделі тепер обробляються спеціальним спреєм Scotchgard, який відштовхує воду.

Native Shoes – один з брендів, який повністю відмовився від використання продуктів тваринного походження під час виробництва взуття. У своїх рекламних кампаніях канадський бренд пропагандує поважливе ставлення до навколишнього середовища.

Взуття з колекції можна придбати в магазинах KAPKAN, Shift, ALL STARS та Underwood. Ціна: Fitzsimmons, Fitzsimmons Сitylite, Fitzsimmons Treklite, Johnny Treklite та Chamonix – 3050 гривень. Jimmy 3.0 Treklite – 3510 гривень.  

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button