Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Міністр інфраструктури Володимир Омелян та керівник Ryanair Девід О’Брайен. Фото: facebook.com/volodymyr.omelyan

Лоукостер Ryanair відкрив продаж квитків на пять нових аіварейсів із Києва до Ірландії, Греції, Болгарії та Кіпру.

З весни 2019 року Ryanair літатиме у Дублін (Ірландія), Манчестер (Велика Британія), Афіни (Греція), Софію (Болгарія) та Пафос (Кіпр).

Рейси до Софії, Афін, Пафосу і Манчестера доступні з квітня, вартість починається від 5 євро. До Дубліна Ryanair почне літати у травні.

Крім того, Ryanair подав заявки на польоти до трьох міст Італії – Болоньї, Пізи та Мілана. Комерційний директор авіакомпанії Ryanair Девід О’Брайен розповів на прес-конференції, що сподівається відкрити ці напрямки наступного року, передає avianews.com.

За його словами, Ryanair також проводить переговори про запуск рейсів до Німеччини та Франції, але влада цих країн чинить перепони.

О’Брайен також повідомив про рішення компанії інвестувати 1,5 млрд доларів в український напрямок у найближчі роки.

Ірландька лоукост-компанія зайшла на український ринок цієї осені – з другої спроби. Торік Ryanair не зміг домовитися з аеропортом «Бориспіль».

Зараз Ryanair літає з Києва у 12 міст – Барселону, Братиславу, Бидгощ, Варшаву, Вроцлав, Гданськ, Краків, Познань, Лондон, Берлін, Вільнюс та Стокгольм. Зі Львова компанія літає до Варшави, Дюссельдорфа, Кракова, Лондона та Мемінгена.

Нагадаємо, що з першого листопада на авіарейсах Ryanair почали діяти нові обмеження щодо безкоштовного перевезення ручної поклажі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button