Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23430 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Виділена смуга громадського транспорту по вулиці Шота Руставелі в Києві захищена делінеаторами. Про це пишуть на сторінці Центру організації дорожнього руху м. Києва у Facebook.

«Співробітники КП “Центр організації дорожнього руху” здійснюють роботи з монтажу делінеаторів для фізичного відокремлення виділеної смуги громадського транспорту – і відповідно зниження впливу ускладнень руху транспорту на рух громадського транспорту та унеможливлення паркування. Очікується, що роботи буде завершено у п’ятницю», – зазначають у повідомленні.

На вулиці Шота Руставелі автомобілі часто паркуються саме на виділеній смузі громадського транспорту, що заважає проїзду рухомого складу та ускладнює висадку та посадку пасажирів на зупинці.

Раніше в Києві не використовували делінеатори для відокремлення смуг для громадського транспорту.

Нагадаємо, раніше на розі вулиць Шота руставелі та Саксаганського стався прорив тепломережі. Тоді у яму в асфальті впала автівка.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button