Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ілюстрації: peaceblog.co

Благодійні організації закликають усіх небайдужих долучитися до акції «Таємний Санта», та підготувати різдвяні подарунки для безпритульних, бідних дітей, літніх людей та інших, хто потребує допомоги.

Аби стати «Таємним Сантою» слід заповнити анкету на сайті та отримати інформацію про людину, якій потрібен подарунок.

Це може бути або персоналізований подарунок/подарунки – для конкретної людини, фото й ім’я якої вам повідомлять. Або неперсоналізовані, загальні. Організатори просять обирати неперсоналізовані, оскільки такі подарунки зібрати найважче.

Наприклад, у пакунок для безпритульного можуть увійти теплі речі, крем для рук, щипчики для нігтів, ліхтарик, солодощі тощо.

Підготовлений подарунок/подарунки можна вислати поштою або принести в офіс на Хрещатику. Контакти повідомлять у листі.

Подарунки передадуть адресатам на різдвяних обідах 25 грудня та 6-7 січня, які щороку влаштовують «Молодь за мир» і Спільнота святого Егідія.

«Молодь за мир» і Спільнота святого Егідія допомагають бездомним, бідним, мешканцям будинків престарілих, дитячих будинків та інтернатів у Києві, Львові, Івано-Франківську, Харкові й Одесі.

Нагадаємо, благодійні організації також закликають долучитися до Щедрого Вівторка 27 листопада.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button