Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Михайло Лоскутов

На вулиці Канатній в Одесі відкрилася пекарня Breadway, інтер’єр якої розробляли київські дизайнери Лера Бруміна та Артем Тригубчак.

Раніше тут розташовувалася стоматологічна клініка. Пекарня складається з двох приміщень – стійки замовлень і зали зі столиками, сполучених рожевим кубічним коридором, всередині якого також є місця для сидіння, передусім для тих, хто замовив «з собою» й очікує.

В оформленні інтер’єру використали пастельний рожевий, насичений синій та світло-сірий кольори, сіру керамічну плитку з рожевою затиркою і бетонну підлогу. Меблі було зроблено спеціально для кафе Breadway.

У кафе крім хлібу, макарунів та солодощів, подають круасани з авокадо і лососем (150 грн), сендвічі, смузі-боули та сніданки: скрембл зі шпинатом і пармезаном (95 грн), сирники з ягодами (85 грн), яйця Бенедикт (115-160 грн) тощо. Латте з солоною карамеллю коштує 50 грн. Пекарня є dog-friendly.

Дизайнерка Лера Бруміна здивована розголосом, який кафе отримало у спеціалізованих ЗМІ. Про рожевий інтер’єр Breadway написали видання ArchDaily, Dezeen, Wallpaper, Yellowtrace, Design Milk та багато інших. Медіа пишуть, що дизайнери надихалися фільмом Веса Андерсона «Готель Ґранд Будапешт».

Фото: Breadway

Нагадаємо, львівське кафе Dogs Like Ducks опинилося в рейтингу найкращих веганських закладів світу за версією HappyCow.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button