Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Вранці 27 листопада члени праворадикального угруповання «Сокіл» продовжили акцію протесту проти існування ТРЦ Ocean Plaza біля метро «Либідська». За повідомленням Інформатора, вони принесли під будівлю шини, розмалювали фасад фарбою та палять фаєри.

Радикали залишили написи «Геть московський бізнес», «Власність Росії», «Не купуй в Оушен плаза». ТРЦ зачинено.

Напередодні з торговельного центру довелося евакуювати людей через сильне задимлення. За повідомленням рятувальників, невідомі кинули всередину приміщення димові шашки, через що спрацювала пожежна сигналізація.

Подібну акцію члени «Сокола» влаштовували цього літа. Вони стверджують, що Ocean Plaza належить російському олігарху Аркадію Ротенбергу, а в ТРЦ працюють мережі «Carlo Pazolini», «Gloria Jeans», «Спортмастеp», ресторани «Євразія» та «Якіторія», що «належать російським олігархам».

На сайті організації стверджується, що «Сокіл» було створено 2006 року як лояльну до ВО «Свобода» . Зазначається, що організація стоїть на позиціях соціал-націоналізму.

Нагадаємо, що за даними газети «Коммерсант», російські власники продають ТРЦ Ocean Plaza. Переговори про придбання зараз веде українська компанія Dragon Capital.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button