Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Американська співачка Майлі Сайрус та британський діджей Марк Ронсон презентували відео на пісню «Nothing Breaks Like a Heart», яке знімали в Києві.

За сюжетом, Майлі тікає на машині від американської поліції Дарницьким мостом. Обабіч дороги стоять американці з прапорами та плакатами на підтримку співачки.

Написи на дорожніх знаках на відео замінено на американські.

Кліп, викладений на YouTube 11 годин тому, продивилися вже майже 1,2 млн людей.

Нагадаємо, останніми роками Київ обирають в якості знімального майданчика багато кліпмейкерів, завдяки низькій вартості виробництва та специфічним локаціям. Зокрема, багато музичних відео зняли в одному й тому ж кварталі на Троєщині.

Дивіться також знятий у Києві кліп французького репера про алкоголізм, домашнє насилля, війну і смерть. У Києві також було знято: NCT U – BOSSCalum Scott – You Are The Reason, Jorja Smith – Let Me Down, Genie feat. Mayer Hawthorne – Busy P та багато інших.

У листопаді в Києві почалися зйомки норвезького серіалу Jonathan Fort про небезпечну роботу колишнього боксера в посольстві Норвегії в Україні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button