Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23449 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Karina Agakhanova

На занедбаний Гостиний двір на Контрактовій площі повісили бантик. Це – частина новорічної ілюмінації, що прикрашатиме Контрактову площу протягом зимових свят.

Додамо, що новорічну ялинку на Контрактовій площі відкриють 15 грудня. Також вздовж пішохідної вулиці Петра Сагайдачного розставлять фігури фантастичних звірів. Пішохідну зону мають оформити кольоровими гірляндами. До 20 січня на Контрактовій площі працюватиме різдвяний ярмарок із глінтвейном і вуличною їжею.

Нагадаємо, що у 2012 році Київрада здала Гостиний двір в оренду ПАТ «Укрреставрація» для реконструкції будівлі під торговельно-офісний центр. До цього Гостинний двір був позбавлений статусу пам’ятки історії постановою Кабінету міністрів України.

Історію Гостиного двору читайте за посиланням.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button