Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Unsplash

Оператор мобільного зв’язку lifecell підніме тарифи на послуги в середньому на 40%, повідомляє Інформатор з посиланням на представників компанії.

Зокрема, тарифний пакет «Абсолютная свобода S» здорожчає з 85 грн до 115 грн. «Дзвінки всім» – з 50 до 80 грн. Змін зазнають практично всі тарифні плани. Кілька найменш популярних планів закриють.

На сайті оператора повідомляється, що тарифні плани буде змінено з 12 грудня. Клієнтам вже почали надходити попередження про подорожчання. На офіційній сторінці lifecell у Facebook деякі користувачі скаржаться, що вартість їхніх пакетів зросла вдвічі.

«Тенденція в зміні тарифів (в зміні послуг, в закритті тарифних планів) зараз спостерігається в багатьох телекомунікаційних компаніях, не тільки в lifecell. Для цього дійсно є вагомі економічні причини», – запевняє прес-служба компанії.

Мобільний оператор Vodafone з першого грудня підвищив тарифи на лінійку Vodafone Red Business для контрактних абонентів. Тарифи зросли на 10-40%. У компанії пояснюють це тим, що бізнес-клієнти почали використовувати на третину більше трафіку, ніж торік.

Водночас Kyivstar оголосив акцію – з третього грудня 2018 по 14 січня 2019 року 4G буде безлімітним для всіх абонентів.

Нагадаємо, влітку три мобільні оператори перевели абонентів на 28-денну тарифікацію замість помісячної. В результаті абоненти платитимуть операторам не 12, а 13 разів на рік. Перехід на «28-денний місяць» оператори пояснили інфляцією та водночас небажанням засмутити клієнтів прямим підвищенням тарифів.

В листопаді Антимонопольний комітет порушив справу проти Kyivstar, Vodafone та lifecell через з 28-денну тарифікацію.

У березні в Києві запрацював 4G-зв’язок.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button