Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: balbek.com

Журі міжнародної премії 2018 Global Excellence Awards присудило київському готелю Bursa перше місце за дизайн інтер’єру в категорії «Готелі», повідомляє Dexigner.

Лобі готелю. Фото: balbek.com

Премією від Міжнародної асоціації дизайнерів інтер’єру (IIDA) відзначають найкращі проекти у 15 категоріях, розроблені поза США.

Інтер’єр готелю Bursa, розташованого на вулиці Костянтинівській у Подільському районі, розробляло balbek bureau Слави Балбека.

Готельний комплекс на 33 номери облаштували у двох історичних будівлях. В одному з цих будинків, збудованому 1818 року, працював архітектор Андрій Меленський.

Архітектори стверджують, що дотримувалися концепції «адаптивного використання», завдяки чому вдалося зберегти історичну цілісність та естетику будівлі. В інтер’єрі надихалися стилем баухаус.

Ресторан Beliy Shum. Фото: balbek.com

Готельний комплекс включає також бібліотеку, некомерційну галерею сучасного мистецтва, ресторан Beliy Shum та бар «1818» із літньою терасою. Меблі для ресторану закупили на блошиних ринках Норвегії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button