X

Команда проекту Made in Ukraine випустила путівник Україною для іноземців

Ukraine Travel Guide – це англомовний кишеньковий путівник, випущений командою Made in Ukraine. В путівнику зібрані місця для відпочинку, пам’ятки культури і архітектури, ресторани та магазини, які користуються популярністю у місцевих жителів і  туристів.

Книга поділена на розділи, кожен з яких присвячений різним частинам країни: північна, східна, західна, центральна та південна Україна. Кожен з розділів, у свою чергу, містить підрозділи за областями.

Усі пункти були перевірені командою та узгоджені із професіоналами у різних галузях (туристичній, гастрономічній, підприємницькій, культурологічній, історичній). Автори хотіли показати, що Україна – чудове місце для подорожей.


Окремо автори гіду розповіли про кавову та гастрономічну культуру, ферми та винні погреби. В путівнику розказано про мурали столиці, є розділ з легендами з різних куточків України. Робота над путівником тривала 10 місяців.

Головна редакторка проекту Юлія Савостіна зазначає, що серія продовжиться та найближчим часом вийдуть англомовні путівники, окремо по областях та містах: маршрути по Карпатах, Києву та Київській області, Львову, Одесі та Одеській області.

Нагадаємо, що видавництво «Основи» випустило путівник для іноземців «Awesome Kharkiv».

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Відкрити повну версію сайту