На Печерську відкрився заклад, де готують одну страву
У бістро Ramen-do готують лише тонкацу-рамен.
У бістро Ramen-do готують лише тонкацу-рамен.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 303 днів. За цей час ми опублікували 26351 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Фото: facebook.com/Ramen-do
На Печерську відкрилося бістро Ramen-do, в якому готують лише один різновид традиційного японського рамена, повідоляє bit.ua.
Засновники закладу обрали для моноформату тонкацу-рамен – рамен зі шніцелем зі свинячого філе, обсмаженого у фритюрі. Вони вважають, що такий рамен є найближчим за смаковими якостями і складом для українців.
Тонкацу-рамен готують на свинячому, курячому або овочевому бульйоні. Страва коштує 135 грн. За бажання можна додати тясю (мариноване м’ясо), яйце, додаткову локшину, шпинат або водорості норі.
Японський ячмінний чай – муґітя – подають безкоштовно.
Інтер’єр оформлено максимально просто: білі стіни та довгий дерев’яний стіл. В Японії раменні передусім були недорогими фастфуд-закладами.
Концепція Ramen-do також передбачає швидке обслуговування: страву приносять протягом п’яти-шести хвилин.
Нагадаємо, на Печерську також працює раменна Noodle vs Marketing.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті