Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/Ramen-do

На Печерську відкрилося бістро Ramen-do, в якому готують лише один різновид традиційного японського рамена, повідоляє bit.ua.

Засновники закладу обрали для моноформату тонкацу-рамен – рамен зі шніцелем зі свинячого філе, обсмаженого у фритюрі. Вони вважають, що такий рамен є найближчим за смаковими якостями і складом для українців.

Тонкацу-рамен готують на свинячому, курячому або овочевому бульйоні. Страва коштує 135 грн. За бажання можна додати тясю (мариноване м’ясо), яйце, додаткову локшину, шпинат або водорості норі.

Японський ячмінний чай – муґітя – подають безкоштовно.

Інтер’єр оформлено максимально просто: білі стіни та довгий дерев’яний стіл. В Японії раменні передусім були недорогими фастфуд-закладами.

Концепція Ramen-do також передбачає швидке обслуговування: страву приносять протягом п’яти-шести хвилин.

Нагадаємо, на Печерську також працює раменна Noodle vs Marketing.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button