Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/Ramen-do

На Печерську відкрилося бістро Ramen-do, в якому готують лише один різновид традиційного японського рамена, повідоляє bit.ua.

Засновники закладу обрали для моноформату тонкацу-рамен – рамен зі шніцелем зі свинячого філе, обсмаженого у фритюрі. Вони вважають, що такий рамен є найближчим за смаковими якостями і складом для українців.

Тонкацу-рамен готують на свинячому, курячому або овочевому бульйоні. Страва коштує 135 грн. За бажання можна додати тясю (мариноване м’ясо), яйце, додаткову локшину, шпинат або водорості норі.

Японський ячмінний чай – муґітя – подають безкоштовно.

Інтер’єр оформлено максимально просто: білі стіни та довгий дерев’яний стіл. В Японії раменні передусім були недорогими фастфуд-закладами.

Концепція Ramen-do також передбачає швидке обслуговування: страву приносять протягом п’яти-шести хвилин.

Нагадаємо, на Печерську також працює раменна Noodle vs Marketing.

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button