На Печерську відкрився заклад, де готують одну страву
У бістро Ramen-do готують лише тонкацу-рамен.
У бістро Ramen-do готують лише тонкацу-рамен.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24980 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
На Печерську відкрилося бістро Ramen-do, в якому готують лише один різновид традиційного японського рамена, повідоляє bit.ua.
Засновники закладу обрали для моноформату тонкацу-рамен – рамен зі шніцелем зі свинячого філе, обсмаженого у фритюрі. Вони вважають, що такий рамен є найближчим за смаковими якостями і складом для українців.
Тонкацу-рамен готують на свинячому, курячому або овочевому бульйоні. Страва коштує 135 грн. За бажання можна додати тясю (мариноване м’ясо), яйце, додаткову локшину, шпинат або водорості норі.
Японський ячмінний чай – муґітя – подають безкоштовно.
Інтер’єр оформлено максимально просто: білі стіни та довгий дерев’яний стіл. В Японії раменні передусім були недорогими фастфуд-закладами.
Концепція Ramen-do також передбачає швидке обслуговування: страву приносять протягом п’яти-шести хвилин.
Нагадаємо, на Печерську також працює раменна Noodle vs Marketing.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті