Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ліворуч – куртка Penfield, праворуч – Alpha Industries

У партнерстві з KAPKAN shop розповідаємо про три зимові куртки для міста.

Penfield

Це – найтепліша куртка з підбірки. У минулому столітті речі бренду Penfield полюбили американські лісоруби. Ці куртки теплі, легкі та мають яскраві кольори. Це допомагало розпізнавати лісорубів у засніжених горах, серед дерев. Такими самими якостями куртки Penfield наділені й сьогодні. Їхній наповнювач на 80% складається з натурального пуху та на 20% – з гусячого пір’я. Зовні куртка не пропускає ні воду, ні повітря.

Alpha Industries

Куртка від бренду, який був офіційним постачальником одягу для армії США. Класична парка N-3B, або як її ще називають «Аляска», з’явилася на початку 1950-х років. Особливість цтєї моделі у капюшоні, який в разі потреби може згортатися в «трубу», залишаючи лише невеликий отвір для огляду. Через це модель ще прийнято називати snorkel parka (snorkel в перекладі з англійської – трубка). Наповнювач та хутро на 100% веганський.

Carhartt WIP

Парка від американського бренду Carhartt WIP. Бренд відомий тим, що почав виготовляти надійні та функціональні речі ще на початку XX століття. Вони користувалися попитом серед працівників заводів та фабрик. Сьогодні продукція Carhartt WIP зберігає традиційну якість і є популярною в усьому світі. Наповнювач куртки та зовнішнє хутро на 100% веганські.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button