Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Гурт Pale Waves, який виступатиме у другий день фестивалю. Фото: UPark Festival 2019

Організатори UPark Festival 2019, який проходитиме у Києві 16-18 липня, відкрили передпродаж квитків.

Лайнап першого дня фестивалю складається з концертів гуртів Bring Me the Horizon, Nothing But Thieves та SWMRS. У другий день виступатимуть Thirty Seconds to Mars, Rag’n’Bone Man та Pale Waves. Закриватимуть фестиваль The Prodigy і данська виконавиця MØ.

Зараз можна придбати квитки за ціною, нижчою ніж у відкритому продажу. Для цого потрібно заповнити форму реєстрації і після отримання коду доступу здійснити покупку до 21:00 18 грудня.

UPark 2019 відбудеться на території Sky Family Park. Організатори обіцяють відійти від стадіонного формату й створити острів розваг. Готують відкритий басейн-бар, велику гастрономічну програму, маркет тощо.

Вперше міжнародний фестиваль UPark відбувся у 2016 році за участі Red Hot Chili Peppers, The Kills, Muse, Hurts та Nothing but Thieves. На другий UPark у 2018 році приїздили Massive Attack та Gorillaz.

Нагадаємо, The Prodigy виступали на Atlas Weekend 2017, а Thirty Seconds to Mars приїздили до Києва у 2008, 2010, 2014 та в 2018 роках.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button