Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: прес-служба Укрзалізниці

Міністерство інфраструктури ініціює заборону на перевезення велосипедів у поїздах «Інтерсіті» та «Інтерсіті+» за відсутності технічних умов для їх розташування у вагоні.

Обговорення проекту змін до правил перевезення на залізниці відбувається на сайті Міністерства.

Проти відповідного пункту виступила Українська велосипедна мережа. Активісти закликають не вирішувати проблему відсутності спеціально обладнаних для перевезення місць забороною велосипедів.

На їхню думку, зараз у першому та дев’ятому вагонах поїздів Hyundai Rotem є майданчики для перевезення інвалідних візків – тут же можна перевозити і велосипеди, не заважаючи іншим пасажирам.

Українська велосипедна мережа пропонує дозволити перевезення велосипеда, оплачуючи його як великогабаритний вантаж, або в зібраному стані на спеціально облаштованих місцях, або якщо таких місць немає – в розібраному стані у чохлі.

Нагадаємо, проект фінансового плану «Укрзалізниці» передбачає підвищення тарифів на пасажирські перевезення у 2019 році на 24%.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button