Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Школа письменницької майстерності «Риба» відкриває набір на нову освітню програму з копірайтингу та письменницької майстерності для розвитку персонального бренду у соціальних мережах, медіа і блогах. Цей курс для тих, хто пише про себе і створює за допомогою текстів власний бренд.

Навчальну програму веде журналістка і письменниця Ольга Бешлей. Її тексти публікує The New Times, «Батенька, да ви трансформер», COLTA, Wonderzine, «Радіо Свобода». Вона стала відома завдяки книзі «Мой дикий ухажер из ФСБ» та оповіданню «ФСБ и мой большой розовый член».

Навчання складається з десяти годин практичних онлайн занять у прямому ефірі з подальшим доступом до відео та інших освітніх матеріалів протягом року. Під час прямих ефірів студенти курсу зможуть задавати запитання викладачу, обговорювати приклади хороших і поганих текстів, виконувати практичні вправи. Доступ до відео буде відкритий і після завершення курсу. Учасники освітньої програми також отримають базу корисних посилань, сервісів і книг, що допоможуть у навчанні.

Окрему увагу організатори приділили мотивації. Достеменно відомо, що найважче у онлайн навчанні – знайти час та сили не відволікаючись прослухати лекцію. У цьому допоможе закрита Facebook спільнота, де люди, які пишуть тексти і створюють власний бренд, допоможуть слухати лекції та розробляти авторський стиль письма.

Докладна інформація про розклад занять та вартість навчання доступна на сайті «Риба». Поставити запитання щодо курсу можна у Facebook.

Школа письменницької майстерності «Риба» заснована у 2016 році. За цей час навчання на онлайн і офлайн програмах пройшли 2 417 людей. У школі викладають 24 фахівці зі всього світу.


Дата: 26 січня – 23 лютого

Час: 13:00-14:30

Вартість: 1 990 гривень при реєстрації до 31 грудня, після 31 грудня – 2 500 гривень.


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button