Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Нове Співоче поле

Сьогодні, 21 грудня, на Співочому полі відкривається «фестиваль Цитрусове королівство», задля якого компанія Grand Event та «Київзеленбуд» змонтували кількаметрові казкові замки з лимонів і апельсинів.

Із цитрусових спорудили будинки Гаррі Поттера, Рапунцель, Аладіна, Робін Гуда, графа Дракули і тамплієрів, а також арки і ялинки. Загалом для інсталяцій використали понад 120 тон фруктів.

Організатори стверджують, що ідея набула популярності в Австралії, Франції та Туреччині, а в Україні подібне роблять вперше.

«Наш креативний колектив любить створювати та вражати мешканців і гостей столиці оригінальними та сучасними ідеями, що підтверджується багатьма виставками на Співочому полі, новими парками та скверами», – зазначила очільниця КО «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова і закликала поринути у хвилю феєричних вражень та розваг.

Одночасно люди в костюмах гігантських цитрусів з’явилися у метро Києва. Їх можна буде зустріти до 13 січня, доки працюватиме виставка. Деяким пасажирам гігантські цитруси дарують «цінні призи» – брошури з правилами поведінки в метро та знижки на фестиваль. До слова, вхід на виставку коштує 100 гривень, для дітей – 75 гривень.

Як повідомляє ТСН, 120 тонн фруктів закупили гуртом у Туреччині. Загальна вартість проекту – близько 4 мільйонів гривень.

Після трьох тижнів роботи виставки із фруктів зроблять соки, які передадуть у дитбудинки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button