Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: «Вечірній Київ»

Новою остаточною датою завершення ремонту станції метро «Святошин» у КП «Київський метрополітен» назвали 30 червня. Нові терміни прес-служба підприємства повідомила ресурсу 44.ua

Проект реконструкції станції метро «Святошин»

«Наразі “Київський метрополітен” освоїв кошти на суму 56,8 мільйона гривень», – повідомляють у КП. За даними тендеру, загальна вартість ремонтних робіт для станції метро «Святошин» становить 153,7 мільйона гривень.

Проект реконструкції станції метро «Святошин»

Нагадаємо, що переможець тендеру на виконання ремонтних робіт, ПАТ «Київметробуд», планує замінити та оздобити на станції вестибюлі, платформи, підземні переходи, а також встановити нові електричні та сантехнічні комунікації. Крім того, ремонт станції «Святошин» передбачає встановлення навігації, вертикального підйомника, системи спостереження, ліфтів з виходом на платформу і тактильних смуг руху для людей з вадами зору.

Проект реконструкції станції метро «Святошин»

Читайте також: Київський метрополітен показав, як виглядатиме станція «Святошин» після ремонту

Терміни завершення ремонту оновлюють вже вдруге. Спершу станція мала бути готова в жовтні, згодом – наприкінці 2018 року. Влітку 2018 року перший заступник голови КМДА Микола Поворозник повідомив, що ремонт коштуватиме місту близько 200 мільйонів гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button