Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У рішенні Київської міської ради «Про бюджет міста Києва на 2019 рік» закладено чотири мільйони гривень на проектні роботи для будівництва першого в країні сміттєпереробного заводу. Як повідомляється, завод буде зведено в межах Києва.

Згідно з рішенням, саме будівництво обійдеться у 3,7 мільярда гривень і буде завершене до кінця 2021 року. Для цього міська влада планує залучити інвестора.

Нагадаємо, наразі найбільшим сміттєзвалищем України залишається сміттєвий полігон №5 у селі Підгірці Обухівського району Київської області. Звалище перебуває на межі екологічної катастрофи, однак його не закривають через відсутність альтернатив.

Читайте також: На Троєщині й Дарниці відкриваються станції сортування сміття

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button