Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23566 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Роттердам. Фото: Pixabay

Школа CANactions оголосила набір учасників першої міжнародної програми. Весняна Школа «Borders are for Crossing» проходитиме з 18-25 березня 2019 року в Роттердамі.

До участі запрошують студентів-магістрів та випускників галузей архітектури, містобудування та планування, соціології, антропології, політології, культурології та суміжних областей.

Учасники програми вивчатимуть глобальну міграцію, досліджуватимуть її вплив на соціальні й економічні процеси та розроблятимуть сценарії розвитку районів Роттердама, які підлягають модернізації.

Робота відбуватиметься англійською мовою у змішаних міждисциплінарних та мультинаціональних групах. Тьютори та експерти школи – з мережі CANactions School та нідерландської the Independent School for the City.

Вартість участі складає 500 євро. У цю суму не входить трансфер до Роттердаму та оренда житла. Кінцевий термін прийому заявок: 4 лютого 2019 року. Результати відбору оголосять 11 лютого. Подати заявку можна за посиланням.

Нагадаємо, темою наступного міжнародного фестивалю CANactions обрано «Громаду». Фестиваль відбудеться 17—18 травня 2019 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button