Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23261 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: instagram.com/kyiv_farm

Громадська організація «Місцева економіка» запустила проект «Знай свій сад!», який передбачає створення у 2019 році 20 мікроферм у дитячих садках і початкових школах Києва.

Команда проекту допоможе встановити обладнання для мікроферми у приміщенні та на подвір’ї дитсадка або школи. Діти зможуть вирощувати на маленькому городі овочі, зелень або лікарські рослини.

У програму також входять інтерактивні заняття на тему насіння, рослинної їжі, ролі дерев у екосистемі та зимові екскурсії в ботсад.

Заявки від дитячих закладів освіти на участь у програмі приймають до березня 2019 року. Докладніше про умови та вартість участі можна дізнатися на сайті проекту.

Фото: instagram.com/kyiv_farm

З 2016 року «Місцева економіка» створила в Києві вісім городів Kyiv Farm.

Читайте також: Чому громадський сад – це не колгосп, а корисне міське хобі?

Торік стартував проект, в рамках якого у 200 школах України встановлять компостери для переробки органічних відходів із їдалень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button