Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23594 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Богдан Т90117. Фото: Wikipedia

Луцький автозавод, що входить до складу корпорації «Богдан», переміг у тендері на постачання КП «Київпастранс» 55 тролейбусів із низькою підлогою, повідомляє ЦТС з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Підприємство запропонувало тролейбуси «Богдан Т90117» за 604 мільйони гривень. Вартість пропозиції іншого учасника тендера – білоруського «МАЗ» – становила 610 мільйонів гривень. Заявку ще однієї білоруської компанії «Белкоммунмаш» відхилили через невідповідність документації.

Луцький «Богдан» має поставити тролейбуси до кінця 2019 року.

Згідно з умовами тендера, тролейбуси мають вміщати щонайменше 179 пасажирів й мати не менш 45 місць для сидіння та одне місце для візка. Також усі машини мають бути жовтого кольору.

У 2016 році виробник автобусів ЛАЗ звинуватив «Київпастранс» у дискримінаційних тендерних умовах. Зокрема учасники закупівель мали надати копію про аналогічні постачання за попередні два роки, в той час як лише корпорація «Богдан» мала такий досвід.

Нагадаємо, нещодавно корпорація «Богдан» презентувала першу українську електричну вантажівку. Але не для України.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button