Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ГУ ДСНС України у м. Києві

Пізно ввечері 24 січня на Подолі сталася пожежа у будинку на вулиці Сагайдачного, 31, повідомляє ДСНС.

Горів другий поверх двоповерхової будівлі ХІХ століття. Вогонь розповсюдився на дах і охопив площу у 100 квадратних метрів.

Фото: facebook.com/yakovina.ivan

На першому поверсі розташовано піцерію «Solo Pizza», на другому – ресторан турецької кухні «Tike», де й виникла пожежа. Патрульні поліції евакуювали всіх відвідувачів.

Будинок на Google Street View

Під час гасіння вогню рятувальники вилучили з приміщення шість газових балонів. Пожежу загасили опівночі. Постраждалих немає.

Як пише Київ Оперативний, за інформацією працівників закладу, спочатку зайнялася проводка. Вони намагалися самостійно ліквідувати займання, але не вдалося.

Нагадаємо, 16 січня постраждала від пожежі садиба ХІХ століття на вулиці Грушевського 4Б. Як виявилося, будинок ще раніше позбавили охоронного статусу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button