Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23265 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Літак авіакомпанії Aigle Azur. Фото: facebook.com/aigleazur.int

Авіаційне керівництво України та Франції узгодило часткову лібералізацію авіасполучення між Києвом і Парижем, повідомляє avianews.com з посилання на Державіаслужбу України.

До недавнього часу діяла квота, за якою рейси Київ-Париж дозволялося виконувати не більш як одному перевізнику від кожної зі сторін – української та французської – та не частіше ніж 14 рейсів на тиждень. Квоту розподілили між собою Air France і МАУ.

Минулого тижня з’явилася інформація про нові регулярні авіарейси Київ-Париж, які з квітня здійснюватиме французька аівакомпанія Aigle Azur.

З аеропорту «Бориспіль» рейси виконуватимуть щосереди, щоп’ятниці та щонеділі, а з паризького «Орлі» — щовівторка, щочетверга та щосуботи. Квитки коштують від €187 в один бік або €276 в обидва боки.

Як пояснили виданню в Державіаслужбі, це стало можливим завдяки збільшенню квоти для задоволення попиту. Нова угода між Україною і Францією дозволяє збільшити перевізників і кількість рейсів між столицями. Франція запропонувала зі свого боку Aigle Azur.

Відповідно, на маршрут Київ-Париж може вийти ще одна українська авіакомпанія, яка зможе виконувати до чотирьох рейсів на тиждень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button