Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23619 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: AVOSKA

16-17 лютого на ВДНГ відбудеться барахолка Кураж Базар Love Actually, присвячена коханню – «до людей, чоловіка, жінки, дитини, тварин, планети, книг, їжі та фану».

Організатори повідомляють, що барахолці не буде пластикових пакетів: всі 350 продавців скажуть «ні» пластику. Відвідувачам запропонують складати покупки у рюкзаки, сумки-шопери, авоськи, крафтові пакети або просто тримати в руках.

Також еко-сумки від Avoska, Green Elvis та Eco Shopping можна буде придбати на Кураж Базарі. Гроші від продажу підуть на благодійність.

Мета лютневої барахолки – зібрати 300 тисяч гривень на інклюзивний дитячий майданчик, який планують встановити цієї весни на ВДНГ. На ньому будуть гірки, гойдалки, каруселі, доступні для всіх дітей. Частину необхідної суми планують перерахувати організатори, частину хочуть покрити завдяки вхідним квиткам.

У програмі барахолки Love Actually – експрес-церемонії одруження і швидкі побачення, дискотека з повільними піснями, фільми про кохання, лекція від секс-шопу Перший Love Space (о 20:00 в суботу і неділю).

На другому поверсі павільйону продаватимуть вінтажні речі, а також нові від українських брендів.

На фудкорті готуватимуть хот-доги, бургери, лапшу, супи, десерти, веганські страви, каву, глінтвейн тощо.

Облаштують дитячу кімнату з інклюзивними іграшками, бізібордами, ігровою гіркою від Good Mama, розмальовками та hot wheels. У ній працюватимуть бебісіттери, з якими можна залишити малюків віком від одного року. Вартість послуги няні – 100 гривень за годину.

Також буде окрема тепла кімната, де батьки зможуть нагодувати, перевдягти дітей або просто відпочити.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Кураж Базар оголосив про відмову від продажу натурального хутра.


Місце: 19 павільйон ВДНГ

Адреса: Київ, проспект Глушкова, 1а

Дата: 16-17 лютого

Вартість: 100 гривень, для дітей до 12 років, вагітних, пенсіонерів, ветеранів АТО та іменинників – безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button