Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Концепти: Uber

У Денвері, штат Колорадо, в додатку Uber тепер можна відстежувати крім автомобілів сервісу ще й громадський транспорт, який також поруч і прямує до необідхідної точки. Про це йдеться на сайті Uber.

Після зазначення точок посадки та прибуття додаток відобразить крім стандартних Uber-поїздок й альтернативні, які можна здійснити громадським транспортом. При цьому додаток покаже також час прибуття найближчого альтернативного транcпорту та відстань, яку до точки прибуття за необхідності доведеться долати пішки.

Щоб отримати перевагу перед Google Maps, пише Engadget, Uber збирається додати функцію купівлі проїзного громадським транспортом у Денвері (RTD).

«Наші клієнти хочуть, щоб їхні поїздки були максимально цілісними. Співпраця на кшталт цієї дозволила їм планувати поїздки від початку до кінця, включно з додатковими варіантами першого та останнього кілометра», – зазначив Девід Генова, генеральний менеджер Регіонального транспортного району Денвера.

Наразі нова функція Uber буде доступна лише для користувачів у Денвері. Зазначають, що оновлення додатку має допомогти тим, хто не знає міста. Дані про прибуття автобусів та рейкового транспорту надає служба Moovit, що в реальному часі відстежує переміщення міського транспорту.

Нагадаємо, наприкінці січня у Києві планувалося запустити Uber Eats.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button