Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дзеркало від Swedese і Front

Нагороду «Природжена класика» на Меблевому ярмарку в Стокгольмі отримало дзеркало з перероблених матеріалів. Дизайн розробили в бюро Front, а виготовила компанія Swedese. Нагорода є колаборацією фестивалю з домом аукціонів Буковскі.

«Swedese і Front створили дзеркало з відходів, які мають характеристики скульптури. Дзеркало в лімітованій кількості може стати класикою в майбутньому та предметом колекціонування», – аргументували вибір члени журі.

Номінанти «Природженої класики» могли подати на конкурс меблі або освітлення, що можуть стати класикою інтер’єрної продукції. Виріб обов’язково має бути виготовлений на скандинавському заводі або розроблений скандинавськими дизайнерами.

Нещодавно «Хмарочос» писав про колекцію меблів, створених за принципами сталого виробництва, які перетворили участь у цьому ж ярмарку на виклик індустрії.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Дерев’яні ЖК: як у Швеції зводять екологічне житло з відновлювальних матеріалів

Меблевий ярмарок у Стокгольмі (Stockholm Furniture & Light Fair’s) відбувається в рамках Шведського тижня дизайну. З 2002 року впродовж семи днів тут зустрічаються архітектори, дизайнери, медіа, покупці та всесвітні авторитети індустрії з усього світу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button