Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23493 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Управління з питань реклами

На кілометровій ділянці вулиці Пушкінської демонтовано 225 рекламних конструкцій, повідомив голова Управління з питань реклами Олександр Смирнов.

«Нарешті, пройшовшись цією вулицею, ви зможете розгледіти всі ті історичні фасади», – зазначив він.

Смирнов нагадав, що на Пушкінській розташовано садиби хіміка Гарнич-Гарницького, доктора математичних наук Ващенка-Захарченка, будинки, де мешкали аквареліст Олексій Шовкуненко, письменник Іван Нечуй-Левицький, актори Леонід Гайдай, Михайло Роменський та Олександр Хвостенко-Хвостов, дирижер Веніамін Тольбе, композитор Михайло Вериківський, історик Андрій Стороженко.

А будинок під номером 30 був відомий як будинок циркача – тут народився легендарний дресирувальник коней Петро Крутіков, який заради циркового життя кинув кар’єру чиновника.

«Іншим разом і я думаю, що краще працювати в цирку», – додав Смирнов.

Він повідомив, що наступною вулицею, на якій демонтують оформлену не за правилами рекламу, буде Ярославська.

20 квітня 2017 року Київрада ухвалила новий «Порядок розміщення вивісок у місті Києві». Документ забороняє закривати вивісками балкони, архітектурний та скульптурний декор фасадів, таблички з назвами вулиць і номерами будинків.

Дивіться також, як виглядають Верхній і Нижній Вали до та після демонтажу реклами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button