Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Джаред Гарріс у ролі Валерія Легасова. Кадр НВО

У травні HBO випускає серіал про катастрофу на Чорнобильській АЕС. Зазначають, що «Чорнобиль» знято у Вільнюсі та інших регіонах Литви. На сайті кінокомпанії з’явилися перші кадри «Чорнобиля».

Стеллан Скарсгорд у ролі прем’єр-міністра Бориса Щербини. Кадр HBO

Міні-серіал складатиметься з п’яти епізодів. Головні ролі отримали, зокрема, номінант на Emmy Джаред Гарріс та номінантка на «Оскар» Емілі Вотсон. Джаред Гарріс гратиме Валерія Легасова, провідного радянського фізика-ядерника, який одним з перших зрозумів масштаб катастрофи. Емілі Вотсон зображує Уляну Хомюк, радянську вчену, що вирішила розслідувати причини катастрофи на ЧАЕС.

Емілі Вотсон у ролі Уляни Хомюк. Кадр HBO

Сценаристом «Чорнобиля» виступає Крейґ Мазін – автор сценарію «Похмілля-2», «Похмілля-3» та «Мисливець і Снігова королева». Загалом повідомляють, що у створенні «Чорнобиля» беруть участь автори «Чорного дзеркала», «Гри престолів» та «Breaking Bad».

У серіалі з’являться також актори «Світу Дикого Заходу», «Дюнкерка», восьмого епізоду «Зоряних війн» та «Гарі Поттер і Смертельні реліквії». Кадр HBO

Нагадаємо, 21-28 лютого у кінотеатрі «Київ» відбудеться фестиваль американського кіно «Незалежність»

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button