Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Стартап Nebia розробив душ, який не ллє воду, а розпилює її на мікроскопічні краплини. Це дозволяє зекономити близько 65% води, заявдяки чому розробку назвали «душем майбутного»,повідомляє The Verge.

Компанія Nebia, що базується у Кремнієвій долині, залучила інженерів NASA, Tesla і Apple, а також одержала підтримку голови Apple Тіма Кука.

У 2015 році завдяки краудфандинговій платформі Kickstarter перша модель Nebia Spa Shower. Було продано мільйони душових систем, які, за підрахунками, зекономили понад 450 мільйонів літрів води.

Зараз розробники збирають гроші на Kickstarter на другу модель, покращену та дешевшу. Протягом першої ж доби вдалося зібрати понад 600 тисяч доларів, що вшестеро більше за розрахункові суму у 100 тисяч.

Власники попередньої моделі скаржилися на надто прохолодну воду через ефект розпилення. Цей недолік обіцяють виправити. Також у новій моделі передбачать відчуття більшого тиску.

Перша модель коштувала 650 доларів, а роздрібна ціна нової знизиться до 500 доларів. Зараз учасники спільнокошту можуть отримати такий душ, якщо пожертвують 350 доларів.

Душі будуть у двох варіантах кольорів – матовий срібний і чорний.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button