Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23453 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: appdexa.com

Такі дані наводить агенція PlusOne у своєму дослідженні «Facebook в Україні». Для аналізу вони використали інформацію з рекламного кабінету Facebook, Google, Держстату, Factum Group, Digital 2019 reports from Hootsuite and We Are Social.

Так, за оцінкою компанії, станом на грудень 2018 року 13 мільйонів українців користуються соцмережею. Це 30,95% від офіційної кількості загального населення країни.

Лише у четвертому кварталі 2018 року українська аудиторія Facebook зросла на один мільйон. За цим показником Україна стала третьою у світі, поступившись Індії та Філіппінам. Загалом за минулий 2018 рік кількість українських Facebook-користувачів зросла на три мільйони.

Більше всього користувачів Facebook серед населення Києва та у західних областях України. Найменше – в Запоріжжі, Миколаєві та Харкові. Високі показники Києва зумовлені тим, що до столичних користувачів Facebook відносить також і велику кількість людей, які працюють або навчаються в Києві, але за офіційною статистикою є мешканцями інших населених пунктів.

Найактивніше користується соцмережею молодь у віці 18-24 років – 2.1 мільйони осіб, або 68,28% від всіх жителів України в цій віковій групі. Однак найбільша частина аудиторії припадає на людей віком 25-35 років – 4.6 мільйони користувачів.

У компанії додають, що Україна є світовим лідером за часткою жінок у Facebook – 59% від загальної кількості користувачів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button