Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Пасажири чіпляються ззовні через збої в графіку та малу кількість вагонів. Фото: tsn.ua

У КП «Київпастранс» пояснили, чим зумовлені затримки поїздів міської електрички, зокрема значні збої у графіку руху 19-20 лютого, повідомляє ТСН.

Наразі бракує необхідної кількості локомативних бригад через різні обставини, зокрема через збільшення випадків сезонних хвороб, пояснюють у комнальному підприємстві.

Декілька електропоїздів курсують зі зменшеною кількістю вагонів – не більше чотирьох одиниць. Причина цього – повна зношеність колісних пар на відчеплених вагонах.

«До 2014 року більша частина колісних пар та їхні комплектуючі для України виготовлялися на підприємствах РФ та підприємствах, які нині перебувають на територіях ОРДЛО. На сьогодні українські виробники даної продукції не в змозі одночасно задовольнити всі потреби залізничних підприємств України», – пояснюють у «Київпастрансі».

Станом на 20 лютого щоденно працюють дев’ять електропоїздів, зазначили в підприємстві.

Нагадаємо, в ранкову годину пік 20 лютого КП «Київпастранс» скасувало сім рейсів міської електрички. Частина пасажирів не змогла вміститися в ті вагони, що прибували. Дехто чіплявся на електричку ззаду.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button