Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23538 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

2-3 березня маркет українських брендів Всі. Свої проведе ярмарок солодощів.

Українські виробники привезуть на Солодкий маркет шоколад, торти, печиво, макаронс, зефір, пастилу, варення та джеми, цукерки, солодкі соуси, цукати, фруктові чіпси тощо.

Серед інших буде бренд Ananas’ka – проект 15-річної кондитерки Анастасії Горкун.

Продаватимуть і солодкі алкогольні напої: вино, медовуха, наливки, настоянки, лімончело, солодкий сидр.

На ярмарку працюватиме фудкорт, де готуватимуть не лише солодощі. На десерт можна буде скуштувати млинці з різними начинками, чізкейк або наполеон.

На Солодкому маркеті діятиме зона для дітей від двох до десяти років із кваліфікованими бебісітерами. Будуть казковий лабіринт, спортивний комплекс, ігрові будинки, бізіборд, іграшки та книги. Година у дитячій зоні коштуватиме 70 гривень.

Також 8-10 березня Всі. Свої проведе ярмарок дизайнерського одягу «Свій Фешн» зі спеціальним корнером Ukrainian Fashion Week. Українські бренди і дизайнери презентують колекції сезону весна-2019.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button