Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23502 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Вид з підвалу. Фото: Prozorro.sale

У перші дні старту малої приватизації в Києві за два нежитлових приміщення вдалося виручити більше п’яти мільйонів гривень, пише на своїй сторінці у Facebook Максим Нєфьодов.

Так, за підвал у житловому будинку на вулиці Василя Тютюнника, 58/1, під час аукціону на Prozorro.Продажі погодились віддати 2,11 мільйона гривень. Його стартова ціна становила 17,8 тисяч гривень. Про це йдеться у відповідному записі реєстру.

Підвал з вулиці. Фото: Prozorro.sale

За лот змагалися дев’яносто чотири учасники. Після чотирнадцяти годин торгів переміг ФОП Яхно Валерій Володимирович. У ЄДРПОУ серед видів його діяльності зазначені, зокрема, «Виробництво іншої хімічної продукції», «Оптова торгівля хімічними продуктами» та «Транспортне оброблення вантажів».

Також за колишню радянську аптеку на бул. Верховної Ради змагалось рівно 100 учасників. Оголошена вартість становила більше 220 тисяч гривень. Лот продали в результаті за 3,56 мільйона гривень, а торги завершились о 4:23 ранку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button