Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23578 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Транспортне агентство Нової Зеландії випустило серію плакатів із десятьма учасниками дорожніх аварій, які наочно показують, чому потрібно пристібатися.

Фотографії було зроблено не відразу після аварій. Учасників соціальної реклами загримували, щоб відтворити їхній вигляд після ДТП. До фотографій додаються відео процесу гримування.

Також до кожного фото додається історія аварії, в якій вижив той чи інший герой.

Наприклад, Ден Мейсон потрапив в аварію у 2008 році, коли йому виповнився 21 (на фото праворуч). Він повертався додому після роботи, коли в нього врізався п’яний водій. Ден зламав щелепу, ребро та дістав ще шість переломів разом із травмою мозку. Медикам довелося зробити йому трахеотомію на місці пригоди. Ремень безпеки врятував йому життя.

Ден Мейсон – праворуч

Вантажівка протаранила автомобіль Ліама Бетелла (на фото праворуч) у 200 метрах від його дому. Це сталося у 2017 році. Ліам зламав більшість ребер, хребет та дістав травму мозку, через яку пролежав у комі десять днів. Він опритомнів за день до народження його доньки.

Ліам Бетелл – праворуч

В якості героїв – маскулінні чоловіки, дехто з татуюваннями, кремезної статури. Такий імідж не став аргументом на користь відмови від паска безпеки.

Нагадаємо, у вересні 2018 року Верховна Рада збільшила штраф за непристебнутий пасок безпеки з 51 до 850 гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button